Referenties

9
Verhuur Onroerend Goed

20-03-2015 - Dick B.V.

Jaarlijks onderhoud en verbouwingen divers Sinds eind 2004 maken we gebruik van de firma van Mameren uit Nijmegen. Aangezien we voor de het onderhoud en de verbouwing van een Rijksmonument in Zwolle van een specialistisch bouwbedijf gebruik dienden te maken, zijn we op internet op zoek gegaan naar meerdere bedrijven die gespecialiseerd zijn in monumentaal onderhoud. Op basis hiervan hebben we ook contact gezocht met bouwbedrijf van Mameren. Ze vonden het geen probleem om het de verbouwing en het onderhoud in Zwolle te verzorgen. De scherpe offerte, de vakkennis en het enthousiasme hebben ons doen besluiten het onderhoud en de verbouwing te laten uitvoeren door de heren Van Mameren. In de loop der jaren zijn er diverse werkzaamheden verricht zoals: het realiseren van een appartement, het vervangen van kozijnen, vervaardigen van een extra trap, nieuwe deuren. Alles met oog voor detail, aangezien veel van onze panden Rijksmonumenten betreffen. We zijn zo tevreden over bouwbedrijf van Mameren dat we ze het jaarlijkse onderhoud laten verzorgen. Hierbij worden de meest dringende zaken opgelost en wordt aangegeven dat sommige zaken later of niet vervangen hoeven te worden. Dit vinden wij zeer prettig. Zowel onze huurders als wij zijn zeer tevreden over bouwbedrijf van Mameren. Het jaarlijkse onderhoud zorgt ervoor dat we niet achter de feiten aanlopen. We voorkomen hiermee achterstallig onderhoud en hogere kosten. Een win-win situatie! Dick B.V. – Verhuur Onroerend Goed


8.2
Verbouwingen: mei en oktober 2014

20-03-2015 - Fam. Oonk, Ewijk

In de winter van 2013 zijn wij ons gaan oriënteren op een veranda voor in onze achtertuin. Deze veranda moest passen bij het karakter van ons huis, waarbij we volop kunnen genieten van onze tuin. Op basis van onze wensen en ideeën, hebben we diverse partijen uitgenodigd om de gewenste veranda te ontwerpen en een offerte te maken. Een van de partijen was de firma H. Van Mameren uit Nijmegen. Op basis van diverse goede ideeën van de heer Laurens van Mameren kwamen we tot een mooi ontwerp voor de veranda. Hierbij kwam de heer van Mameren met diverse zaken die we beter konden laten vervallen, maar ook met praktische aanvullingen die pasten bij onze veranda. Daarbij was voor ons de duurzame keuze van diverse houtsoorten van doorslaggevend belang. Tevens hebben we op andere werkzaamheden kunnen besparen door een eerlijk advies van bouwbedrijf Van Mameren, waarbij wij zelf ook veel hebben kunnen verrichten. Een eerlijk en betrouwbaar bedrijf. De veranda is echt prachtig geworden. Doordat wij erg tevreden waren over het geleverde werk, hebben wij bouwbedrijf van Mameren ook gevraagd voor het plaatsen van onze dakkapel en de inrichting van onze zolderetage. De verbouwing van onze zolderetage is in oktober 2014 verricht door bouwbedrijf van Mameren. Na de goede ervaringen met de veranda hadden we gelijk het gevoel dat bouwbedrijf van Mameren deze klus perfect zou kunnen aanpakken. Vooraf, tijdens en gedurende het bouwproces was er veel betrokkenheid van alle werknemers en kon er tijdig bijgestuurd worden. We hebben een prachtige houten dakkappel laten plaatsen, met zinken zijwangen. Tevens zijn we erg blij met de jaloezieën die geplaatst zijn in het dubbelglas, welke ook zonwerend is. Zo hoeven we geen buitenzonwering te plaatsen en hebben we aan de binnenzijde meer ruimte. Ook is onze hoge, open ruimte optimaal benut door het plaatsen van een vlizotrap, zodat onze bergruimte behouden blijft. We zijn erg blij met deze verbouwing, waardoor we nu drie kamers erbij hebben gekregen en onze open zolder eindelijk praktisch benut is. Ook hebben we er gelijk veel m2 ruimte bij en is onze woning gelijk afgewerkt en gestegen in waarde. We willen de medewerkers van bouwbedrijf van Mameren ook hartelijk bedanken!


9.9
Plaatsen dakkapel

01-08-2014 - Fam. Geelen

Wij zijn zeer content met de dakkapel. De timmerlui van firma H.van Mameren hebben keurig werk afgeleverd. Het werk ging zeer voorspoedig. Wij hebben nu 2 grote slaapkamers en een grote badkamer, en dat alles in 2,5 dag werk buiten en binnen is alles netjes afgetimmerd en gestuukt.

Contact

Firma H. van Mameren bv

Industriepark 5
6603 BE Wijchen Gelderland

Telefoon: (024) 377 46 19
E-mail: info@hvanmameren.nl

Openingstijden

Ma-Do   7:30 uur tot 16:30 uur 

Vrijdag  Uitsluitend op afspraak

Ook na sluitingstijd op afspraak.

Social Media

Blijf op de hoogte via Facebook en Google+


Ga ook voor online maatwerk