Over ons

Al vier generaties, meer dan 100 jaar, bestaat ons familie bedrijf genoemd naar onze overgrootvader Hein van Mameren. Het bedrijf is uitgegroeid tot een vooraanstaande partner op het gebied van allerlei soorten machinale houtbewerking. Ambachtelijke vakmanschap en liefde voor het vak staan garant voor kwaliteit.

Fabriceren van houten kozijnen, ramen en deuren is onze voornaamste activiteit. Hout heeft vele voordelen vergeleken met andere materialen. Het is het sterk, zeer goed isolerend, resistent tegen weersinvloeden, ongevoelig voor condensvorming, duurzaam en onderhoudsarm. Kortom eigenschappen die geen ander materiaal kan evenaren en de reden voor onze keuze: hout.

In de showroom kunnen wij u enkele van de vele mogelijkheden laten zien op het gebied van kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, glas, beslag en afwerking. Ook speciale, niet standaard uitvoeringen, kunnen wij vervaardigen. Eén van onze specialiteiten is het exact namaken van uw bestaande buiten of binnendeuren, waardoor de oorspronkelijke bouwstijl van uw woning behouden blijft bij een renovatie.

Voor isolatie- en hoog rendementglas kunt u ook bij ons terecht.
Dit glas wordt door een Nederlandse fabrikant gemaakt en geleverd onder Komo-keur met 10 jaar fabrieksgarantie. Enkelglas, figuurglas, veiligheidsglas of glas in lood (eventueel ingepakt in dubbelglas) kunnen wij leveren en zetten.

Kwaliteit is onze trots, service ons paradepaardje en de prijs concurrerend.

Referenties

Bekijk hieronder een greep uit onze referenties

Verhuur Onroerend Goed

Jaarlijks onderhoud en verbouwingen dive…

Lees meer

Contact

Firma H. van Mameren bv

Industriepark 5
6603 BE Wijchen Gelderland

Telefoon: (024) 377 46 19
E-mail: info@hvanmameren.nl

Openingstijden

Ma-Do   7:30 uur tot 16:30 uur 

Vrijdag  Uitsluitend op afspraak

Ook na sluitingstijd op afspraak.

Social Media

Blijf op de hoogte via Facebook en Google+


Ga ook voor online maatwerk