Renovatie

Onder een renovatie verstaan wij:
"Het met respect voor de authentieke uitstraling herstellen van een gebouw in de oorspronkelijke staat gebruikmakend van moderne materialen waarbij voldaan wordt aan de huidige eisen."

Een juiste keuze van materialen, technieken en afwerking is hierbij van enorm belang! Renoveren is een van de specialismen die binnen ons bedrijf ver zijn ontwikkeld. Nieuwe ontwikkelingen volgen wij met belangstelling en op de voet. Gezien onze jarenlange ervaring op dit gebied en onze manier van werken, zijn wij er van overtuigd dat een door ons uitgevoerde renovatie vaak het beste resultaat oplevert.

Aanbouw

Uw huidige woning wordt aan de kleine kant maar u wilt niet verhuizen, dan is een uitbouw aan uw woning een goed alternatief voor meer leefruimte, zowel aan de achterkant, zijkant of voorkant van uw woning is een aanbouw mogelijk.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u prima adviseren wat het beste is voor uw woning om de uitstraling van uw woning in tact te laten, wij kunnen uw aanbouw voor u van A tot Z regelen.

Neem gerust contact met ons op voor een orienterend gesprek en een vrijblijvende offerte!

Overige diensten

Contact

Firma H. van Mameren bv

Industriepark 5
6603 BE Wijchen Gelderland

Telefoon: (024) 377 46 19
E-mail: info@hvanmameren.nl

Openingstijden

Ma-Do   7:30 uur tot 16:30 uur 

Vrijdag  Uitsluitend op afspraak

Ook na sluitingstijd op afspraak.

Social Media

Blijf op de hoogte via Facebook en Google+


Ga ook voor online maatwerk